Main » 2009 » September » 9 » Friendslist krijgt geen verandering bij volgende Firmware
15:01:55
Friendslist krijgt geen verandering bij volgende Firmware
Eén van de nieuwe features van firmware 3.00 is een verbetering voor de friendlist. Deze is misschien een stuk praktischer, maar waar men zich enorm aan stoort is het overdreven grote oppervlak, het wordt simpelweg als lelijk ervaren. Men heeft hier dan ook enorm veel over geklaagd en Sony heeft de kritiek ter oren genomen en kijkt naar veel van deze kritiekpunten.

Momenteel wordt er gekeken naar de problemen die zijn ontstaan, zo blijken controllers geen contact meer te kunnen maken en bevriest Uncharted: Drake's Fortune om de haverklap bij velen. Firmware 3.01 zou deze problemen moeten gaan oplossen, maar een friendlist aanpassing zal hier niet bij zitten. Sony gaat voornamelijk echt de problemen oplossen en persoonlijke voorkeuren komen later aan bod.

Dit betekent dus dat de friendlist voorlopig niet aangepast zal gaan worden, oftewel, leer er mee leven. Ongetwijfeld zal dit later nog wel aangepast gaan worden naar de wensen van de gamer, Sony heeft immers aangegeven de beste ervaring voor iedereen te willen. Het enige nadeel is dat het niet snel zal gebeuren.

 
386 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX