Main » 2010 » September » 30 » Firstlook newsflash 30 september
21:19:12
Firstlook newsflash 30 september
Nog twee dagen te gaan voordat Firstlook begint. De opbouw is al begonnen. Hoogste tijd dus voor weer een nieuwsflits met verse aankondigingen.
ACER
Na het succes van vorig jaar is Acer Computer ook dit jaar weer aanwezig op Firstlook. Acer heeft een grote free-gaming area ontwikkeld van maar liefst 100m². Gamers kunnen zich daar onder meer uitleven op de snelle game-desktops van Acer, FIFA spelen tegen de beroemde FIFA-twins Daniel en Dennis Schellhase uit Duitsland of racen in één van de race-simulators. Games als FIFA 11, Need for Speed, TrackMania en StarCraft II zullen allemaal aan bod komen op de Acer stand. Naast de indrukwekkende Aspire Predator G7750 desktop introduceert Acer op Firstlook de nieuwe G5 Predator. Deze nieuwe game-desktop is voorzien van een Intel K processor en biedt razendsnelle graphics.
Verder
  • Ubisoft zal de multiplayercode van Assassins Creed Brotherhood speelbaar op hun stand neerzetten. Je kunt nu dus zelf ervaren waarom veel gamejounalisten zo lyrisch zijn over deze mode.
  • De prijzen voor de Gamekings t-shirts zijn bekend. Er zijn twee types, het nieuwe Zombie-shirt en het ‘oude’ 10th anniversary shirt (met de ster). Beide kosten 15 euro. Let op! Je kunt de shirts op de Gamekings Lounge alleen afrekenen met cash money. Aan ruilhandel doen ze niet. Ondanks de caravan kun je ook niet in natura lappen en een pin-automaat is er niet.
  • De HCC Gamersgroep is aanwezig op Firstlook met een eigen stand met daarop een aantal PC’s. Daarnaast kun je informatie krijgen over de speciale voordelen die het lidmaatschap van de HCC voor een gamer oplevert.
  • Het THQ-slot wordt gevuld met de E3-clip van Homefront. Deze is niet op het internet te zien en toont 12 minuten lang hele dikke gameplay van deze nieuwe game van THQ. Daarnaast laat Firstlook de première zien van de nieuwe multiplayer-trailer van deze game en vertelt Dennis, die de game onlangs in Londen speelde, wat hij daar allemaal gezien heeft.

 
417 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX