Main » 2010 » September » 29 » Firstlook newsflash 29 september
20:00:04
Firstlook newsflash 29 september
Tot zaterdag proberen we steeds wat informatie over Firstlook 2010 aan jullie te verschaffen, zodat je weet waar je moet zijn voor de vetste dingen.
 
Reizen
De NS biedt een zogenaamde Herfstour aan. Kosten €45, maar dan mag je met twee man wel de hele dag eerste klas rijden. Dus kom je van ver, dan is dit een fijne en vooral classy oplossing. Vaak als je het ticket online boekt krijg je nog eens 2.50 korting erboven op. Intertoys verkoopt dagkaarten van €17,50 voor een dag onbeperkt reizen in de tweede klas. Dat is dus nog goedkoper.

Verder
  • Elke bezoeker van de Fable 3 demo behind closed doors van Lionhead Studio’s medewerker Sam van Tilborgh krijgt een fraai Fable 3 t-shirt mee naar huis. En dat wil je! Deze actie geldt voor zowel zaterdag als zondag.
  • Gratis t-shirts kun je ook bemachtigen bij de Brink-girls, de Nintendo truck (als je een beetje op Mario lijkt) en in de Rockstar Red Dead Redemption Pokerlounge (als je wint met pokeren). Iedereen krijgt daarvoor een pokerchip.
  • De Duke Nukem Forever-stand zal geheel op de smaak van the Duke himself worden ingericht. En dat betekent een klein club met een heuse paaldanseres.
  • Nieuwe actie bij Free Record Shop. Reserveer op Firstlook Guitar Hero Warriors PS3/Xbox 360 of Rock of the Warriors of Rock superbundel PS3/Xbox 360 en ontvang gratis een 2e guitar.
  • Om te vieren dat FIFA 11 net uit is, heeft EA een extra setje PS3′s neergezet met de game erin. En je weet dat footies de ideale event-games zijn. De pods komen naast stand 2 te staan, de Gamekings Lounge.

 
377 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX