Main » 2010 » September » 13 » Firstlook 2010
01:55:14
Firstlook 2010

Begin volgende maand is het weer zover. Dan begint de grootste gamebeurs van de Benelux. In de Westergasfabriek te Amsterdam zullen de nieuwste en vetste games getoond worden waar menig gamer lang op heeft zitten wachten. Natuurlijk kan je deze games checken, maar ook je ogen uitkijken naar lekkere boothbabes of het verkrijgen van goodies zijn leuke bezigheden op het evenement.

Zoals gezegd zal het evenement begin oktober plaatsvinden. 2 en 3 oktober om precies te zijn. Op zaterdag 2 oktober zullen de deuren geopend zijn van 12.00 tot 20.00 uur en een dag later van 11.00 tot 19.00 uur. De Westergasfabriek is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer, maar ook lopend vanaf Amsterdam Centraal ben je er binnen 20 minuten. De beurs zal toegankelijk zijn voor iedereen vanaf 14 jaar, maar standhouders zouden je eventueel het spelen van een game kunnen weigeren als je niet aan de leeftijdsclassificatie voldoet. Army of RefleX was vorig jaar op het evenement (waarschijnlijk ook dit jaar), maar heeft toen geen controles waargenomen.

Hoe hot de boothchicks dan ook moge zijn, op een game-evenement gaat het zich vooral om de games. En die zijn er zeker dit jaar! Wat dacht je van Killzone 3, Need for Speed: Hot Pursuit, Fallout: New Vegas, Assassin’s Creed: Brotherhood, Dead Space 2, Dragon Age 2,  Gran Turismo 5, Medal of Honor, F.E.A.R. 3 en de vele games die nog niet zijn bevestigd? Ook het al meer dan 10 jaar in ontwikkeling zijnde Duke Nukem Forever zal van de partij zijn en tevens zal Firstlook de enige beurs van de wereld zijn die dit jaar Rockstar Games op hun beursvloer mag verwachten. Geen E3, GamesCom of Tokyo Game Show voor Rockstar dit jaar, maar wel Firstlook. Ook dit jaar komt Rockstar op een geheel eigen manier. Hun stand zal namelijk worden omgebouwd tot een ware pokerlounge waar jij kan pokeren en dobbelen (Liar Dice) om onder andere gratis DLC codes voor Red Dead Redemption te winnen en een grote hoofdprijs.

Kaartjes voor het evenement zullen €22,- op de Firstlook site zijn en voor €25 zal je de kaarten bij de Free Record Shop kunnen verkrijgen. Als we meer te vertellen hebben, lees je dat natuurlijk op de site!


 
464 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  DeathAngel0709-NightShine    (13/Sep/2010 14:51:29)
1:070-1:073 DIK TEKKEN GEK xD

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX