Main » 2010 » Oktober » 2 » Firslook presentatie Duke Nukem Forever
14:08:37
Firslook presentatie Duke Nukem Forever
"It’s time to kick-ass and chew bubble gum”, "And I’m all out of gum.”. Iedereen kent deze quote wel van onze held Duke Nukem. De Duke deed het geweldig in zijn tijd en is lange tijd het symbool geweest voor elke actie game. Natuurlijk waren veel gamers enorm teleurgesteld toen na jaren van wachten ontwikkelaar 3D realms over de kop ging, iedereen ontslagen werd en de Duke geschiedenis was geworden.
 
Tot je natuurlijk een tijdje geleden op de AoRX clansite het bericht kon lezen dat na jaren van ontwikkeling de Duke toch echt zijn come-back gaat maken in Duke Nukem Forever. Deze keer wordt de Duke ontwikkeld door Gearbox en met toppers als Borderlands op hun CV kunnen we alleen maar een prachtgame verwachten.
 
Veel meer dan een aankondiging dat de Duke na een ontwikkeltijd die die van Gran Turismo 5 op een week laat lijken toch nog zal verschijnen, kregen we niet. Gelukkig was daar deze zaterdag Firstlook in Amsterdam, waar de grote man Randy Pitchford himself een 20 minuten durende presentatie en demo gaf van Duke Nukem Forever. Daarnaast kon de game achter closed-doors gespeeld worden voor het eerst in Europa.
 
Gelukkig zijn er op dit soort evenementen altijd mensen aanwezig die een camera meegenomen hebben en gelukkig was dit ook het geval met de Duke Nukem presentatie. We hebben zojuist namelijk de volledige presentatie op youtube gevonden en uiteraard wilden we die niet voor onszelf houden. Helaas is de kwaliteit niet al te hoog maar het blijft de Duke, dus bekijk de twee filmpjes hieronder.

 
391 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX