Main » 2010 » April » 1 » [UPDATE] Firmware 3.22 volgt volgende week
03:48:35
[UPDATE] Firmware 3.22 volgt volgende week
Eerder kon je al lezen dat Firmware 3.21 vandaag uitgebracht zal worden die zich voornamelijk richt op het verwijderen van Linux. Nu heeft Sony ook aangegeven dat volgende week Firmware 3.22 uitgebracht zal worden.
 
Deze Firmware zal het XMB weer aardig op schop nemen. Zo zal de internetbrowser uit het XMB worden gehaald en zal de friendslist beperkt worden tot 75 vrienden. Waarom deze 2 functies worden aangepakt, is nog onduidelijk. Waarschijnlijk is de webbrowser van de PlayStation 3 te gevoelig, waardoor hackers gemakkelijker kunnen inbreken op de PlayStation 3, maar hier is nog geen duidelijke reden voor gegeven door Sony. Waarom de vriendenlijst wordt beperkt, is eveneens een raadsel. Misschien heeft dit te maken met de connecties tussen verschillende PSN ID's, waardoor het systeem van het PlayStation Network te veel connecties moet bijhouden. Dit kost opslagcapaciteit en dus geld. Of dit de daadwerkelijke reden is horen we hopelijk snel. 2 jaar geleden werd de friendslist aangepast van maximaal 50 naar maximaal 100 vrienden. En nu lijkt Sony dus voor een middenweg te kiezen.
 
Dit betekent niet dat er niets positiefs aan de Firmware is. In de friendslist zal een PlayStation Store icoontje verschijnen, zodat het makkelijker wordt om avatars voor je PSN ID aan te schaffen. Misschien irritant, maar het kan ook handig zijn. Ook zal het fotogedeelte worden opgeknapt. Er zullen bijvoorbeeld nieuwe manieren zijn om foto's te tonen in de slideshows. Ten slotte zullen er nog enkele nieuwe lettertypes worden toegevoegd die je kan gebruiken voor je XMB.
 
[UPDATE]
Het is natuurlijk de dag dat je alles en iedereen even voor de gek mag houden. Dit is dan ook aardig gelukt. Dit item is complete onzin en is totaal verzonnen door Army of RefleX. Fijne 1 april verder!

 
2593 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  Slayer__NL__    (01/Apr/2010 19:28:10)
-_-

oke hier was ik ingetrapt, srry voor het obscene taalgebruik.e goed gevonden surprised


0  
1  Slayer__NL__    (01/Apr/2010 11:28:07)
wat is dit voor een zeik! geen internet, minder vrienden om alleen avatars toegankelijker te maken, en wat foto's anders indelen nou geweldig.

dus als ik het goed begrijp kan ik dus nog maar een week via me ps3 op de clansite?, nou dat's kut ik ga altijd via de ps3 op internet. voor de clan, gamekings en andere vieze dingenl;) nou ik hoop dat internetzoeken dan wel blijft

gvd, kom dan met die private speakchat tussen 2 verschillende games, niet met deze zeik.

dit is hetzelfde als iemand je 30 euro geeft en dan zegt '' als je meeer geld wilt geeft het me terug'' en vervolgen krijg je maar 10. wat een bezeikte boel. o wee als ik dadelijk mot betalen.:(


Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX