Main » 2009 » November » 18 » Firmware 3.10 vandaag beschikbaar, Nederland krijgt NOS
13:52:01
Firmware 3.10 vandaag beschikbaar, Nederland krijgt NOS
Met de PlayStation 3 en de PlayStation Portable kan Sony gemakkelijk de interne software van de platforms aanpassen, wat men regelmatig doet om nieuwe functies toe te voegen zoals Facebook-ondersteuning dat verschijnt met Firmware 3.10.
 
Lang moeten we niet wachten op Firmware 3.10. Het bestaan van Firmware 3. Firmware komt vandaag volgens Sony's Eric Lempel. We moeten niet verbaasd zijn over de snelle release volgens Lempel, Facebook-ondersteuning en dergelijke zijn reeds een tijdje in ontwikkeling. Desondanks blijft de timing merkwaardig. Gisteren nog voegde Microsoft Facebook-ondersteuning toe aan hun Xbox 360.
 
NOS Video
De update brengt ook de NOS Video-service met zich mee, zo meldt het Europese PlayStation Blog. Deze service geeft toegang tot de meest recente journalen en jeugdjournalen.

Sony was in augustus al in gesprek met de NOS om de Uitzending Gemist-videoservice naar haar console te halen, waarbij de service in eerste instantie zou starten met alleen content van de NOS. In een later stadium moeten ook programma's van andere omroepen aangeboden worden, waardoor de volledige service voor het einde van het jaar beschikbaar moet zijn.

Of dit betekent dat de Uitzending Gemist-videoservice met de nog niet aangekondigde 3.2-update gaat verschijnen, is nog niet bekend gemaakt.

 
379 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX