Main » 2013 » Mei » 24 » Europese release PlayStation 4 in 2013 lijkt reëel
13:33:19
Europese release PlayStation 4 in 2013 lijkt reëel
Sinds de aankondiging van de PlayStation 4 in februari wordt er flink gediscussieerd over de releasedatum van de console in Europa. We mogen ervan uitgaan dat de PS4 eind dit jaar in Japan en Amerika verschijnt, maar of dat ook in Europa het geval zal zijn, blijft vooralsnog een raadsel.

De PlayStation 3 verscheen bij zijn release ruim een half jaar later in Europa dan bij onze Japanse en Amerikaanse vrienden, terwijl de Xbox 360 wel een wereldwijde release had. Een nieuwe generatie verder lijkt het er echter op dat ook Sony dit keer een wereldwijde release zal bewerkstelligen. Microsoft heeft al aangekondigd eind dit jaar de Xbox One wereldwijd op de markt te brengen en Sony zal veel verkopen in Europa kwijtraken aan de Xbox One als de PlayStation 4 een half jaar later verschijnt. Morgenavond tijdens de rust van de Champions League-finale tussen Bayern München en Borussia Dortmund zal Sony de grootse officiële reclamecampagne voor de PlayStation 4 beginnen. Meer Europees dan de Champions League ga je het waarschijnlijk niet krijgen. Logischerwijs zou Sony geen reclamecampagne starten in Europa als zij de PlayStation 4 pas bijna een jaar later hier releasen. In de Engelse Metro van vandaag heeft Sony ook al een reclame geplaatst voor de PlayStation 4. Wederom een Europese krant. Het lijkt er dan ook op dat ook wij eind dit jaar de PlayStation 4 in Europa mogen verwachten. Er is echter nog niks zeker tot het moment dat Sony het bevestigt. Verwacht wordt dat Sony hier duidelijkheid over zal geven op haar E3-persconferentie op 10 juni in Los Angeles. 
Categorie: PlayStation 4 | 441 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX

 

Kalender

«  Mei 2013  »
ZoMaDiWoDoVrZa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031