Main » 2011 » Juni » 17 » Eerste PS3-beelden Battlefield 3
16:50:48
Eerste PS3-beelden Battlefield 3
Vandaag is in Amerika de eerste footage van de PS3-versie van Battlefield 3 getoond. Footage die inmiddels al op veel kritiek heeft kunnen rekenen. De PS3-versie ziet er namelijk zeker niet zo goed uit als de eerdere (PC-)beelden die we gezien hebben. Bekijk hier de gameplay en het weerwoord van DICE.
 
Via de Twitter verdedigt DICE de verschillen tussen de PS3- en PC-versie van de game. Johan Andersson vertelt:
 
"Waarom zou de PS3-versie er hetzelfde uit moeten zien als de PC-versie? Als dat het geval zou zijn zouden we echt gefaald hebben met de PC-versie."
 
Daarmee laat de man doorschemeren dat de PC altijd in staat moet zijn om grafisch superieur te zijn aan de console. Dit is echter wel tegenstrijdig met de uitspraken van Electronic Arts. Zij konden ons eerder vertellen dat de consoleversies van de game even goed zouden zijn als de PC-versie. Daarnaast kunnen we concluderen dat de PC een belangrijker platform is voor DICE dan de PS3 of X360. Opzienbarend, aangezien het overgrote deel van de verkochte exemplaren uiteindelijk uit de consolecommunity moet worden opgemaakt.
 
Mocht de video niet werken, klik dan hier.

 
Categorie: Battlefield 3 | 511 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
0  
2  Edie    (21/Jun/2011 20:19:04)
Logisch..

PC's kunnen graphics altijd beter aan dan consoles. Zij hebben een up2date software en betalen voor hun graphic-cards etc...

Maar het betekend niet dat de graphics slecht zijn op consoles. BF3 gaat toch scoren met zijn graphics op de console, het staat hier niet maar in een ander artikel werd er gezegd dat BF3 de best-looking-game wordt voor op de console.

Dus ik ga het alsnog halen!

0  
1  tonis14    (17/Jun/2011 17:13:40)
tegevaller
word toch wel weer mw 3

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX