Main » 2010 » Mei » 14 » Eerste details Resurgence Pack Modern Warfare 2
15:13:08
Eerste details Resurgence Pack Modern Warfare 2

Gisteren kondigde Activision de nieuwe downloadable content aan voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Dit was vrij snel aangezien de vorige downloadable content, Stimulus Package, nog maar net was verschenen in de Playstation Store. De nieuwe "Package" gaat Resurgence heten en vandaag zijn de eerste details bekend gemaakt.

Totaal onverwachts weliswaar, gaf Robert Bowling vandaag, in een interview met majornelson.com, al heel veel details vrij omtrent de nieuwe maps die in de Resurgence Package zitten. Volgens hem kunnen we de volgende maps verwachten:

Maps uit Call Of Duty 4:
  • Vacant, de map waarin je door een verlaten Russisch kantoorcomplex rent. In deze map zullen nu enkele nieuwe doorgangen zitten die voor nieuwe gameplay zorgen in bepaalde gamemodes. Denk hierbij aan de grote poort in het gebouw van het level.

  • Strike, een wat armoedige stadswijk.


Nieuwe Maps:
  • Carnival,een verlaten pretpark met alle attracties die je in een pretpark mag verwachten (achtbanen etc.). In de map zal het mogelijk zijn om bovenop de achtbaan en enkele andere gebouwen te komen. De map speelt zich overdag af.

  • Trailer Park, een map waarin we veel nauwe doorgangen gaan zien in plaats van grote open gebieden.

  • Fuel, een hele grote map waar snipers zich helemaal thuis gaan voelen. Veel open gebieden in een map die nog groter is dan Overgrown. De map speelt zich af op een olieraffinaderij. Er zullen twee grote gebouwen te vinden zijn in deze map, namelijk een kantoorgebouw en een opslagplaats.

Als het goed is staat de nieuwe downloadable content 3 juni in Xbox Live Marketplace en zal deze ongeveer een maand later in de PlayStation Store verschijnen. Als er beelden van de Resurgence Package worden vrijgegeven kunnen jullie die uiteraard hier zien.


 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 2 | 425 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX