Main » 2010 » Mei » 12 » Eerste details Assassin's Creed: Brotherhood
23:41:17
Eerste details Assassin's Creed: Brotherhood
Ubisoft heeft in een persbericht de eerste officiële details van Assassin's Creed: Brotherhood vrijgegeven. 

Ezio & Rome 
In dit nieuwe deel in de Assassin's Creed reeks zul je opnieuw aan de slag gaan met Ezio. Ezio is sinds het einde van Assassin's Creed II uitgegroeid tot een legendarisch 'Master Assassin.' Ezio gaat in Brotherhood naar Rome, om daar het gevecht aan te gaan met de Templar Order. Dit doet hij echter niet alleen. Hij doet dit samen met anderen uit de Brotherhood. In deze 15 uur durende singleplayer zal Ezio veelbelovende jonge assassins rekruteren en trainen. Deze jonge assassins kunnen hem op verschillende momenten assisteren. 

In tegenstelling tot Assassin's Creed II zul je niet een villa, maar Rome zelf opknappen. Dit bepaalt Ezio's sociale status, speelt missies vrij en zorgt er voor dat er verschillende facties zijn die jou wel een handje willen helpen. We zullen ook een paar personages zien terugkeren, zoals Leonardo Da Vinci, Machiavelli en Caterina Sforza, en we kunnen aan de slag met een aantal nieuwe en terugkerende wapens. Een soort injectiespuit maakt zijn opwachting, de 'Hidden Blades' keren terug, en we kunnen aan de slag met een parachute en een nieuwe vliegmachine. 

Online 
De multiplayer van het spel wordt in elkaar gezet door Ubisoft Annecy, die ook verantwoordelijk waren voor de multiplayer van Splinter Cell: Chaos Theory. De multiplayer zal verschillende klassen bevatten met ieder hun eigen speciale wapens en bijbehorende 'kill moves.' Het spel zal verschillende multiplayer modi bevatten, maar deze houdt men nog even geheim.

 
Categorie: Assassin's Creed: Brotherhood | 425 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX