Main » 2010 » Juni » 4 » EA voorspelt winnaar WK 2010
14:53:40
EA voorspelt winnaar WK 2010
Electronic Arts weet als enige ter wereld al wie de winnaar van het Wereld Kampioenschap voetbal zal zijn. Spanje is dit jaar degene die met de fel begeerde beker vanuit Zuid-Afrika zal gaan vertrekken na een 3-1 overwinning op Brazilië. Natuurlijk verzinnen ze dit niet zomaar, nee, ze hebben hiervoor een simulatie gedraaid en dit was de uitslag.

Twee jaar geleden deden ze dit overigens ook al met het Europees Kampioenschap en nu dus met het Wereld Kampioenschap. Toch zijn we de voorspellingen van 2 jaar geleden even nagelopen. Volgens EA zou Portugal het EK 2008 winnen en zou die finale gespeeld worden tegen Italië. Echter kwam Spanje tegenover Duitsland te staan en won van Duitsland. Ook werd beweerd dat Nederland niet verder zou komen dan 'De poule des doods' en zou Nederland als derde eindigen in die poule achter Italië en Frankrijk. Natuurlijk weten we nu dat Nederland alle wedstrijden in die poule glorieus won. Echt veel waarde hechten aan deze uitspraken zullen we dan maar niet. Op basis van de gegevens die nu voorhanden zijn rondom de teams per land en welke spelers er in zitten, de opstelling enzovoort, heeft EA het hele kampioenschap gesimuleerd en dat levert de Spanjaarden dus de wereldbeker op.

Naast deze simulatie kwamen er ook nog eens leuke details uit voort.

* Het eerste land dat uitgeschakeld zal worden is Zuid-Afrika
* David Villa (Spanje) krijgt de gouden schoen, hij zal 7 keer scoren
* Kaka (Brazilië) zal de gouden voetbal winnen

Of Spanje inderdaad in staat is om het Wereld Kampioenschap te gaan winnen, is iets dat we halverwege juli zullen weten, tenzij ze voortijdig al uitgeschakeld worden natuurlijk.

 
483 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Burn_In_Hell_NL    (04/Jun/2010 17:14:35)
WHAHA, wat een onzin..

happy NEDERLAND GAAT ZEKER WINNEN biggrin


Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX