Main » 2010 » April » 13 » EA gooit modder naar Treyarch en Activision
18:21:56
EA gooit modder naar Treyarch en Activision
De grote baas van EA Partners David DeMartini loopt waarschijnlijk de eerste paar dagen met een grote glimlach op zijn gezicht. Hij heeft de twee grote mannen achter de Call of Duty franchise, Jason West en Vince Zampella, onder zijn hoede in de nieuw opgerichte studio Respawn Entertainment. Vanaf nu zal de nieuwe studio gaan werken aan nieuwe IP’s en David DeMartini hoopt natuurlijk dat het een groot succes gaat worden.
 
Voordat hij weer verder gaat met zijn werkzaamheden, kon hij het niet laten om even uit te halen naar Activision. Hij geeft aan dat de uitgever de creatieve mensen van Infinity Ward heeft opgeblazen. Hij geeft de uitgever van al het gedoe de schuld en dat kunnen wij wel begrijpen. Hij zal er alles aan doen om Jason West en Vince Zampella tevreden te houden en hopen dat ze nog lang onder de EA Partners' vleugels werkzaam blijven.
Quote:
"Who knows what’s going to happen with Infinity Ward now that they’ve decided to blow up the creative guys that run the place.”
Tevens kreeg Treyarch nog een flinke trap. Hij zegt dat de non-Infinity Ward jaren, dus de jaren dat Treyarch een Call of Duty game uitbracht, door de media werden gezien als de B-team jaren. Hiermee scheept hij Treyarch af als B-kwaliteit ontwikkelaar en dat zullen ze bij Treyarch natuurlijk niet op prijs stellen.
 
Quote:
"The media has identified the non-Infinity Ward years as the B-team years, and just kind of picking that up from the media and looking at the review scores, they tend to drop down anywhere from 7-10 points in a non-Infinity Ward year.”

 
361 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX