Main » 2011 » Juni » 9 » E3: Bobby Kotick mag Battlefield 3 niet spelen van EA
18:44:00
E3: Bobby Kotick mag Battlefield 3 niet spelen van EA
Activision en EA zijn niet de beste vrienden. Zij willen beiden de grootste third party-uitgever zijn en staan vaak met messen tegenover elkaar. Gisteren was er blijkbaar een opstootje tussen EA en de Activision-baas.
 
Battlefield 3 is op de E3 alleen speelbaar achter gesloten deuren en enkel op PC. Bobby Kotick, de baas van Activision, wilde de game van zijn grote concurrent eens gaat uittesten en hoogstwaarschijnlijk kijken of deze beter is dan zijn Call of Duty: Modern Warfare 3.

Toen de assistente van Bobby Kotick naar binnen wilde gaan, hielden EA-vertegenwoordigers haar tegen met de boodschap dat de bazen van EA niet wilde dat Bobby Battlefield 3 zou spelen. Na een kleine woordendiscussie stapte de assistente boos weg.

De vuurtjes tussen EA en Activision lijken dus alleen nog maar groter dan voorheen.

 
Categorie: Battlefield 3 | 401 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Edie    (21/Jun/2011 20:15:44)
Logisch.. PC's kunnen graphics altijd beter aan dan consoles, maar het betekend niet dat de graphics slecht zijn op consoles. BF3 gaat toch scoren met zijn graphics op de console, het staat hier niet maar in een ander artikel werd er gezegd dat BF3 de best-looking-game wordt voor op de console.

Dus ik ga het alsnog halen.

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX