Main » 2010 » Juni » 16 » E3 2010: LittleBigPlanet 2 is een platform voor games
00:13:02
E3 2010: LittleBigPlanet 2 is een platform voor games

Tijdens de PlayStation Press Conference op de E3 werd, zoals verwacht, nieuwe gameplay getoond van LittleBigPlanet 2. We hebben nog geen beeldmateriaal op dit moment van schrijven, maar wat we te zien kregen is bijzonder.

Het platform gedeelte is nog steeds de hart en ziel van de game. Maar de gloednieuwe tools maken meer mogelijk dan ooit tevoren. Enkelen van de beste creatieve LBP-spelers werden op verzoek van Media Molecule uitgenodigd om vervolgens 24 uur de tijd te krijgen om geheel blanco aan de gang te gaan met LittleBigPlanet 2.

Zonder enige invloed van het Media Molecule team, en zonder iets te zien van de kant-en-klare levels in LittleBigPlanet 2, toverden de creatievelingen 3D-shooters, topview racers, boks-games, multiplayer shooters en zelfs RTS-games. En dat in 24 uur tijd. Uit onze eigen ervaring weten we hoeveel tijd er in gaat zitten om iets moois neer te zetten in LittleBigPlanet. Hoeveel tijd je er uiteindelijk in wilt steken ligt natuurlijk geheel aan jezelf, maar de mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos. De enige limiet die er is, is die van je eigen creativiteit.


 
Categorie: LittleBigPlanet 2 | 454 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Slayer__NL__    (16/Jun/2010 08:04:23)
doe mij maar MoH( Medal of Honor)

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX