Main » 2011 » Maart » 24 » Duke ukem Forever weer uitgesteld
20:13:16
Duke ukem Forever weer uitgesteld
Na meer dan 10 jaar wachten zou 6 mei dan eindelijk de datum worden dat de nieuwste, langverwachte Duke Nukem Forever-game in de winkels zou liggen. Maar je voelt hem al aankomen, de game is wederom uitgesteld.
 
Uitgever 2K Games en ontwikkelaar Gearbox Software hebben vandaag namelijk bekend gemaakt dat Duke Nukem Forever wederom is uitgesteld. In plaats van 6 mei, zal de game nu vanaf 10 juni in de schappen liggen. Dit vervelende nieuws werd bekend gemaakt door middel van een video met daarin Randy Pitchford, baas van Gearbox. Pluspuntje in deze situatie is wel dat we de game ineens eerder krijgen dan de Amerikanen.

Een jaar nadat Duke Nukem 3D in 1996 in de winkels lag, werd er al bekend gemaakt dat er een nieuwe Duke Nukem game zou volgen. Jaren gingen voorbij en het enige wat we voorgeschoteld kregen, waren verschillende vage beelden, screenshots en berichten dat een nieuwe Nuke-game nooit zou verschijnen.

Toen ontwikkelaar 3D Realms in 2009 zijn deuren sloot, leek het einde in zicht. Vorig jaar werd echter bekend gemaakt dat Gearbox de rechten van de game had overgenomen en de game in 2011 uit zou brengen. En hopelijk is 10 juni 2011 dan ook echt de datum dat Duke Nukem Forever in de winkels zal liggen.
 

 
334 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX