Main » 2010 » September » 3 » Duke Nukem Forever leeft weer
20:27:11
Duke Nukem Forever leeft weer
Tijdens de PAX conferentie in de Verenigde Staten onthulde 2K Games dan eindelijk Duke Nukem Forever. De game zal in 2011 verschijnen. We weten dat de oorspronkelijke ontwikkelaar, 3D Realms, niets meer met de ontwikkeling van het spel te maken zal hebben. Gearbox Software, die eerder verantwoordelijk was voor Brothers in Arms en Borderlands, zal de game afmaken.

De baas van Gearbox Software, Randy Pitchford, liet weten dat de game vrijwel helemaal klaar is en dat het nu vooral neer komt op het goed uitwerken van het spel en de fouten uit het spel halen. Daarnaast liet Pitchford ook nog weten dat de game veel herkenbare dingen zal bevatten, maar ook genoeg vernieuwing brengt. Het spel zal voor de PC, de PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnen.

Duke Nukem Forever heeft heel erg lang op zich laten wachten. De game werd in 1997 al aangekondigd en is sindsdien maar enkele malen getoond. Wanneer Gearbox de ontwikkeling heeft overgenomen, is niet bekend. Nu is het hopen op niet nog meer uitstel en een prima game in 2011.

 
422 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  UnwantedOne    (06/Sep/2010 17:24:21)
Nice ik heb de oude versie nog en vond ik goed hopelijk wordt deze ook weer vet.

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX