Main » 2010 » Mei » 29 » Dubbel XP weekend voor Modern Warfare 2
01:47:07
Dubbel XP weekend voor Modern Warfare 2

Vanwege het Amerikaanse memorial day kunnen wij dit weekend genieten van een dubbel XP weekend op Modern Warfare 2. Het weekend duurt tot maandag, dus genoeg tijd om wat levels omhoog te gaan.

Voor de mensen die niet weten wat Memorial Day is: Memorial Dayis een amerikaanse herdenking om alle overleden militairen te eren dat ze hebben gevochten voor hun land. Of het nou even respectvol is om dan een dubbel XP weekend op Modern Warfare 2 in te lassen betwijfel ik, maar volgens de makers van Modern Warfare 2 is dat een mooie gelegenheid om een dubbel XP weekend in te lassen.

Hoe dan ook, geniet van het weekend zolang het duurt, je kunt tot maandag dubbel XP verdienen. Het volgende dubbel XP weekend (of misschien wel weer dubbel XP week) zal pas komen wanneer  de Resurgence Package is uitgekomen en dat zal voor de PlayStation 3 gebruikers begin juli zijn. Echter, de Xbox 360 gebruikers kunnen 3 juni al gebruik maken, dus die kunnen volgende week opnieuw aan de slag met dubbel XP. 


Robert Bowling zijn aankondiging van het dubbel XP weekend op Twitter: 

Memorial Day weekend is coming up, which means 3-DAY WEEKEND! We'll be flipping on double XP for Modern Warfare 2 on all platforms!9:46 AM May 25th via webRobert Bowling
fourzerotwo


 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 2 | 471 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  blackhawk1105    (29/Mei/2010 01:48:48)
Amerikanen... gaan ze in een weekend waar iedereen de mensen die gesneuveld zijn herdenkt een beetje extra punten uitdelen als je er eentje afknalt...

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX