Main » 2010 » Januari » 7 » CES 2010: DLC Modern Warfare 2 verschijnt timed exclusive in lente
10:06:51
CES 2010: DLC Modern Warfare 2 verschijnt timed exclusive in lente
Activision heeft eerder al bekend gemaakt dat er een uitbreiding zal komen voor de populaire online en offline shooter Modern Warfare 2. Maar Activision zelf heeft bekend gemaakt wanneer en welke console het gaat krijgen.

In de wereld van videogames en consoles draait alles om exclusiviteit, heb je een game die exclusief voor een console is, dan heb je een goudmijntje (mits het een AAA-game is). Dat geldt voor een heel spel, maar tijd heeft ons ook geleerd dat dat ook met DLC kan gebeuren (zie GTA IV). Voor een multiplatform verkoper zoals Modern Warfare 2 verwacht je eigenlijk dat de DLC samen uitkomt op het PSN en Xbox Live. Maar helaas niet, want Microsoft heeft op de CES 2010 bekend gemaakt dat de eerste uitbreiding die gaat komen voor MW2 een exclusive zal zijn.
 
Activision zelf kwam daarna met een update:

”Modern Warfare 2 is a timed exclusive, available first on Xbox 360 this Spring–in other words, exclusively second on PlayStation”

Dus wij PlayStation 3-gebruikers mogen waarschijnlijk pas na de zomervakantie of misschien nog later proeven van de uitbreiding (of die nu Singleplayer of Multiplayer is, is nog onbekend).

 
441 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  wxxl    (07/Jan/2010 12:47:36)
naja wij krijgen dan eentje zonder fouten enzo!

kdenk zelf dat het extra spec ops miisies zijn en wat story mode plezier er bij


Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX