Main » 2010 » Januari » 26 » DICE wil nog niets kwijt over Mirror's Edgde 2
15:06:21
DICE wil nog niets kwijt over Mirror's Edgde 2
Hoewel we er eigenlijk wel zeker van zijn dat Mirror's Edge 2 gerealiseerd zal gaan worden, is DICE nog een beetje onduidelijk over deze sequel op het innovatieve Mirror's Edge.

Mirror's Edge 2 is officieel nog niet aangekondigd, maar toch staat het redelijk vast dat deze game er gaat komen. Dit omdat een werknemer van DICE Mirror's Edge 2 al in zijn portfolio heeft gezet, maar ook omdat Electronic Arts verklaarde dat er een half jaar geleden al een klein team met de game bezig was.

Echter wil DICE niet zeggen hoe het met het project gaat, omdat de game officieel nog niet is aangekondigd. Laat staan dat Mirror's Edge 2 überhaupt in ontwikkeling is.

"Ik kan geen commentaar geven over Mirror's Edge 2, omdat we nog niet officieel hebben aangekondigd dat we er aan werken op dit moment. We zijn wel erg blij en trots op het origineel, dus we zien wel wat we in de toekomst nog gaan doen," aldus Karl-Magnus Todesson van DICE.

Waarschijnlijk zal Mirror's Edge 2 dit jaar nog aangekondigd worden, maar DICE wil dus niets vrijgeven. De verwachting is uiteraard dat je in Mirror's Edge 2 net als in het origineel grotendeels bezig zult zijn met freerunnen over de daken, maar hopelijk weet DICE nog wat nieuwe, unieke gameplayelementen toe te voegen.

 
387 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX