Main » 2010 » April » 6 » DICE: ''Modern Warfare 2 is de game to beat''
00:30:44
DICE: ''Modern Warfare 2 is de game to beat''
De strijd tussen DICE en Infinity Ward is nu al enige tijd bezig en tot op heden is het een gezonde competitie, want het moddergooien blijft redelijk uit. We hebben het natuurlijk over de games Modern Warfare 2 en Battlefield: Bad Company 2, welke het tegen elkaar op moeten nemen. Nu is Modern Warfare 2 veruit de meest populaire online shooter ooit, maar DICE is vanaf het begin af aan de partij geweest die dit wilde overtreffen met hun shooter.

In een interview met het tijdschrift Xbox 360 World gaf Patrick Bach, de producer van de game, aan dat de shooter "to beat" Modern Warfare 2 is. Met onlangs 25 miljoen unieke spelers geregistreerd op Modern Warfare 2 is het voor Battlefield: Bad Company 2 nog steeds een hele klus om hier enigszins in de buurt te komen, maar ook deze game doet het gewoon erg netjes.

Quote:
"No. Both were developed very much in parallel, with no lead platform,” Bach said when asked if both single-player and multiplayer were done together or separately, as with MW2.

"Our idea is that the single-player should be almost like a tutorial for multiplayer, and vice versa. Modern Warfare 2 is the class leader, the game.

 
386 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Slayer__NL__    (06/Apr/2010 16:12:33)
mooi geformuleerd

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX