Main » 2011 » Maart » 27 » Details demo Call of Juarez: The Cartel
23:28:17
Details demo Call of Juarez: The Cartel
De international brand manager van Techland, Blazej Krakowiak, heeft gezegd dat het bedrijf plannen heeft voor een demo van Call of Juarez: The Cartel. Ze zijn echter nog niet zeker of deze demo voor of na de release zal verschijnen, zo meldt VG247.

Co-op demo
Hij wist verder nog te vertellen dat het waarschijnlijk een (multiplayer) co-op demo zal betreffen. In Call of Juarez: The Cartel is dit niet zomaar de traditionele vorm van co-op gameplay met 2 of 4 spelers, maar met 3 spelers. Dat is dan ook meteen het aantal hoofdpersonages van het verhaal. Het past perfect in het verhaal van de game, dat bovendien ook nog eens een zeer belangrijk onderdeel van CoJ: The Cartel is.

Quote:
"Why always 2 or 4? We had this idea for this story for three characters, and since the story is so important, we decided ‘yeah, we can do a co-op for three, why not?' There is no good reason to keep it at four or two. It just works for the story that we’re telling. We could’ve done four or two; we are doing the co-op multiplayer for our other game, Dead Island, so that’s proof that we could do it, we just wanted something different here in Call of Juarez."

Hij heeft ook gezegd dat lokale co-op niet past bij deze game, maar de exacte redenen van het ontbreken daarvan blijft voorlopig een raadsel. Hij wist enkel te onthullen dat er bepaalde gameplay-mogelijkheden zijn die niet veel zin hebben bij lokale co-op.

Call of Juarez: The Cartel
Het idee achter CoJ: The Cartel is de beste elementen van een setting in het Wilde Westen combineren met de hedendaagse wereld. Deze game maakt de komende zomer zijn opwachting.

 
506 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX