Main » 2011 » Juni » 15 » Derde mappack Black Ops mogelijk onthuld
19:41:01
Derde mappack Black Ops mogelijk onthuld
De inhoud van de derde map pack voor Call of Duty: Black Ops is mogelijk onthuld. Call of Duty-fansite Digital Warfare 24/7 heeft een foto ontvangen van wat een GameStop-flyer lijkt voor het pakket.

De naam van het pakket staat niet op de foto, maar geruchten geven aan dat de naam Retaliation luidt. De namen van de vier verschillende maps staan er echter wel op: Hangar 18, Silo, Hazard en Drive-In. Het pakket bevat net als de vorige twee mappacks een nieuw level voor de zombiemodus. Het vorige pakket, Escalation, werd ook per abuis onthuld middels een vergelijkbare flyer, die was gepubliceerd door de Australische winkel GAME.
 
Area 51
Hangar 18 verwijst waarschijnlijk naar de gelijknamige hangar op de Wright-Patterson Air Force Base. Sommige mensen denken dat hier bewijs ligt opgeslagen van de vermeende UFO-crash bij Roswell. Begin mei ontdekte een mod-maker van Black Ops aanwijzingen in de code van de game dat er een Area 51-map in de planning staat voor de shooter. Area 51 is een militaire basis in de Verenigde Staten waar volgens verschillende verhalen de UFO die bij Roswell is neergestort zou zijn opgeslagen.
De tweede map heet Silo. Ook deze naam is ontdekt in de code van Call of Duty: Black Ops. Silo is volgens de in de code opgenomen omschrijving een map die zich afspeelt rondom Russische raketsilo's en ruimte biedt aan korteafstandsgevechten en veel flankeerroutes. De namen van de andere twee maps kunnen niet gekoppeld worden aan eerdere ontdekkingen.


 
Categorie: Call of Duty: Black Ops | 520 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX