Main » 2010 » Oktober » 5 » Demo Medal of Honor
08:50:38
Demo Medal of Honor
Demo's, die zijn altijd welkom, nietwaar? Zo kun je immers een beetje kennis maken met een aankomende game. Medal of Honor zal volgende week gaan verschijnen en een tweetal dagen voor de release mogen we een multiplayer demo verwachten. Dit wist Electronic Arts bekend te maken en de reden voor een multiplayer demo is simpelweg dat EA wilt dat men de game leert kennen.

In de tussentijd is er een PC bèta aan de gang, maar zo te merken staat deze volledig los van de aankomende demo en wij AoRX-leden willen natuurlijk speelbare content voor de PS3. Wat deze demo precies zal bevatten is nog niet bekend, zodra we hier meer over horen, dan laten we dit uiteraard weten. De demo zal hoogstwaarschijnlijk in de PlayStation Store belanden gezamenlijk met de gebruikelijke content die wekelijks op woensdagmiddag verschijnt.

Quote:
"The reason we’re posting the demo next week is so people can judge for themselves. Does changing one word in the menu screen have any impact on the actual play of the game that takes place in Afghanistan? If they think we shouldn’t have done that, I urge them to play it.”


 
Categorie: Medal of Honor | 546 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX