Main » 2010 » Juni » 28 » Dead Rising 2 uitgesteld
13:38:18
Dead Rising 2 uitgesteld

Dead Rising 2 is uitgesteld in Europa en Noord-Amerika. De game stond oorspronkelijk gepland voor 31 augustus in Noord-Amerika en 3 september in Europa. De Europese datum is verschoven naar 1 oktober voor de PS3, Xbox 360 en PC.

Dead Rising film
De release van Dead Rising 2 betekent ook het filmdebuut. De film, welke Zombrex Dead Rising Sun zal heten en geïnspireerd is door de gelijknamige game, is geheel gefilmd in Japan en zal je doen denken aan zombie films uit de jaren '60 en '70. De film zal ook in een Engelse voice over versie te zien zijn, aangezien de originele verfilming Japanse stemmen zal bevatten.

Dead Rising 2
Dead Rising 2 is het vervolg op de succesvolle game Dead Rising, een horror-game met een knipoog. Dead Rising 2 speelt zich een aantal jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af. De beroemde zombie invasie in Willamette is niet zonder gevolgen gebleven, want het virus heeft zich over heel de Verenigde Staten verspreid. Het vervolg brengt het franchise naar een hoger niveau met duizenden zombies, een nieuw gebied genaamd Fortune City om te verkennen, plus een hoop nieuwe in-game objecten die alle gebruikt kunnen worden bij het omleggen van de talloze zombies.


 
380 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Slayer__NL__    (28/Jun/2010 22:25:49)
gelukkig zijn er ook echte grote topperzs die niet uitgesteld worden

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX