Main » 2012 » September » 18 » Dead Island: Riptide - Trailer
19:45:17
Dead Island: Riptide - Trailer
Ken je de trailer van Dead Island nog? De prachtige, shockerende en emotionele trailer die door alles en iedereen de hemel in werd geprezen, waardoor Dead Island in één klap naamsbekendheid had. Vandaag heeft Deep Silver de eerste trailer vrijgegeven van Dead Island: Riptide. Of die net zo bijzonder is, check je hier.
 
 
Dead Island: Riptide zal de zombieterror opnieuw tot leven wekken met verfrissende nieuwe elementen toegevoegd aan het bewezen succes. Een moesson heeft de eens prachtige eilandengroep geraakt en zware stormen hebben grote delen van de eilanden verwoest. De stad van Henderson en de junglegebieden op het eiland van Palanai zijn overstroomd, waardoor de achtergebleven boten de enige manier van vervoer zijn. De veranderende weersomstandigheden dwingt het team zich aan te passen aan de condities op het eiland.
 
Een vijfde karakter voegt zich bij het team, met een compleet nieuwe en unieke skillset. Alle skills in de groep zijn hard nodig, aangezien verschrikkelijke, nieuwe en onbekende zombie mutaties zijn ontstaan over het hele eiland.
 
In nieuwe hub verdedigingsmissies worden de co-op teamplayvaardigheden van de overlevenden tot het uiterste getest. Ze moeten vallen, hekken en torentjes strategisch plaatsen om de tegemoetkomende zombieaanslagen af te weren en de mensen te beschermen in deze heiligdommen. Door de nieuwe communicatiemogelijkheden in co-opmodus kunnen spelers nog meer genieten van de intense en strategische teamplayervaring.

 
Categorie: Dead Island: Riptide | 418 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX

 

Kalender

«  September 2012  »
ZoMaDiWoDoVrZa
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30