Main » 2011 » Februari » 24 » Dead Island krijgt veel aandacht
18:26:42
Dead Island krijgt veel aandacht
Vorige week onthulde Deep Silver met trots Dead Island, de nieuwe game van ontwikkelaar Techland. De onthulling van de emotionele en schokkende trailer van Dead Island heeft een ongelooflijke hoeveelheid reacties op het internet aangewakkerd.

Must see
De trailer, waarin te zien is hoe een familievakantie grof wordt onderbroken door een gewelddadige zombieuitbraak, is een van de meest besproken promotionele assets op internet van de afgelopen dagen en is wereldwijd uitgeroepen als "Must See" en "one of the best game trailers of the year". Georg Larch, International Marketing Director van Deep Silver, had daarover het volgende te zeggen:

Quote:
"We wisten dat we met deze trailer iets heel unieks in handen hadden en zijn erg blij met de positieve feedback die we hebben ontvangen op de onthulling van Dead Island en de trailer. De trailer toont de stemming die de speler ervaart als zijn ingame karakter aankomt op het eiland en het tropische vakantieparadijs in een ware hel verandert.”

Veel aandacht
De onthulling van de game en trailer kreeg wereldwijd enorme aandacht. In nog geen week tijd meldden meer dan 100.000 fans zich aan op de officiële Facebook-pagina, terwijl er op Twitter bijna 3,2 miljoen tweets werden geplaatst over de game. Op YouTube is de trailer opgenomen in de "Most Popular"-categorie met meer dan 2,9 miljoen kijkers. Bovendien werd de trailer uitgezonden op filmmedia zoals Variety, Ain't-It-Cool-News, Empire of SFX Magazine en non-game media als The Guardian en The Independent. Mocht je de trailer nog niet gezien hebben of wil je hem gewoon nog een keer checken. Hieronder hebben we hem voor je klaarstaan.
 

 
427 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX