Main » 2011 » Mei » 18 » De E3 bij Army of RefleX
04:26:59
De E3 bij Army of RefleX
Van 7 tot en met 9 juni zal de E3 weer plaatsvinden in Los Angeles. Het walhalla voor gamers en zowel tijdens als vóór de E3 kunnen we heel wat gamenieuws verwachten.
 
E3
De E3, ook wel bekend als de Electronic Entertainment Expo, is een jaarlijks terugkerend evenement waar ontwikkelaars en uitgevers hun nieuwste en vetste games in het licht zetten. Van Microsoft tot Sony en van Ubisoft tot Activision, bijna iedereen is aanwezig. Het evenement is het grootste game-event ter wereld en staat bij gamers bekend als het evenement waar veel informatie en beelden vrijgegeven worden van de tofste games als Call of Duty en vele andere games. Tevens zorgt de E3 vaak voor spectaculaire aankondigingen. De E3 2011 zal plaatsvinden van 7 tot en met 9 juni, maar gaat voor de pers al open op 6 juni. Echter kunnen we al van tevoren flink veel nieuws verwachten.
 
 
Persconferenties
Een van de hoogtepunten van de E3 zijn de persconferenties die door Electronic Arts, Ubisoft en de 'Big Three' (Microsoft, Sony en Nintendo) worden gegeven. Zij tonen hier nieuwe beelden van games die nog uit gaan komen, geven nieuwe details vrij van deze games en onthullen dingen die al maandenlang geheim zijn gehouden. Army of RefleX zal deze persconferenties live op de site proberen te streamen. Mocht dit niet lukken, dan linken we naar een stream die wel werkt. De persconferenties van de E3 van 2011 zijn inmiddels bekend en de Nederlandse begintijden staan hieronder weergeven. Deze persconferenties zijn op dat moment dan ook hier, en anders op andere sites, live te volgen.
 
Maandag 6 juni
Microsoft - 18:00 uur
Electronic Arts - 21:30 uur
Ubisoft - 23:30
 
Dinsdag 7 juni
Sony - 02:00 uur (nacht van maandag op dinsdag)
Nintendo - 18:00 uur
 
Wat kunnen we verwachten?
Het is van tevoren natuurlijk niet duidelijk wat we precies kunnen verwachten. Een schatting maken kan echter altijd. Het lijkt voor de hand te liggen dat we eindelijk de eerste beelden te zien gaan krijgen van Call of Duty: Modern Warfare 3, Saints Row: The Third en Assassin's Creed: Revelations, maar ook nieuwe beelden van games als Uncharted 3: Drake's Deception, Dead Island en Battlefield 3 lijken zeer waarschijnlijk. Dit zijn overigens zeker niet de enige games die de revue zullen passeren. Wat dacht je bijvoorbeeld van BioShock: Infinite, Duke Nukem Forever, Prototype 2, Prey 2, Rage, Driver: San Francisco, Bodycount, FIFA 12, Mass Effect 3, Need for Speed: The Run, Resistance 3, Twisted Metal, Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, Call of Juarez: The Cartel, Batman: Arkham City, F.3.A.R., Bully 2, I Am Alive, Agent, Just Cause 3, The Last Guardian, Thief 4, Hitman 5 en veel, heel veel meer. Natuurlijk zullen we ook te weten komen welke geruchten er bevestigd of ontkracht worden. Wordt er inderdaad een nieuwe Grand Theft Auto aangekondigd en laat Respawn Entertainment hun nieuwe game zien? En dan hebben we het nog geeneens gehad over de hoeveelheid demonstraties, gamedetails, interviews en gameplaybeelden die onze kant op gaan vliegen. Hoe ziet Dead Island er bijvoorbeeld in-game uit en wat houdt de online service Call of Duty: Elite voor Call of Duty: Modern Warfare 3 precies in? Iets waar we tijdens de E3 vast meer duidelijkheid over zullen krijgen.
Zoals gezegd zullen we ook veel nieuws te horen en te zien krijgen voordat de E3 daadwerkelijk van start is gegaan. Dit is de zogenaamde Pre-E3-fase. De dagen voorafgaand aan de E3 zullen veel ontwikkelaars en uitgevers de minder grote games in het licht proberen te zetten, zodat deze niet worden bedrukt tijdens de officiële dagen door de grote games en het grote nieuws. Ook zendt het programma GameTrailers TV van de Amerikaanse zender Spike in het weekend voor de E3 een speciale Pre-E3-uitzending uit. Hier zullen alvast wat nieuwe beelden worden getoond van de nieuwste games. In 2010 waren dat onder andere Killzone 3 en Fallout: New Vegas. De uitzending zullen we in dat weekend uiteraard op de site zetten.
 
Hoe pakt Army of RefleX dit aan?
De afgelopen twee jaar hebben we de E3 ook op de voet gevolgd. Dit heeft er toe geleid dat we tijdens de E3 van 2010 meer dan 200 items hebben geplaatst met nieuws of trailers die van de E3 afkomstig waren. Een enorme aantal nieuwsberichten dus.
Daarnaast zullen we, zoals gezegd, proberen de persconferenties via een stream live op de site zetten. Deze Live Stream zal waarschijnlijk weer bovenaan de startpagina komen te staan. Het is overigens ook weer mogelijk om de persconferenties van 2009 en 2010 terug te kijken op onze site.
 
Een hoop om op te letten begin juni en we hopen je dan ook wederom zo goed mogelijk van dienst te zijn door je van alle ontwikkelingen op de hoogte te brengen voor en tijdens de E3. Verwacht dus een shitload aan trailers, gameplaybeelden en gamedetails, want van 6/7 tot en met 9 juni lees en zie je alles op www.clanaorx.ucoz.com!

 
535 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX