Main » 2010 » April » 7 » Datum en tijd Sony E3 persconferentie
01:26:43
Datum en tijd Sony E3 persconferentie
Dit jaar gaat de E3 weer plaatsvinden in Los Angeles, Amerika. Het Los Angeles Convention Center zal 3 dagen in het teken staan van alle digitale entertainment die je voor de geest kunt halen, maar het belangrijkste is: Er zijn erg veel games speelbaar en die 3 dagen zitten vol belangrijke game-aankondigingen. Ook dit jaar kunnen we weer een hoop mooie dingen verwachten.

Wat misschien nog wel het allerbelangrijkste is, is de Sony persconferentie, waar Sony al het laatste nieuws en de laatste aankondigingen bekend zal maken. De datum is inmiddels bekend gemaakt via Nick Chester’s Twitter. Het verhaaltje van Sony zal op 15 luni om 20.30 uur Nederlandse tijd plaatsvinden. Dat is twee dagen na de ‘Natal Première’ van Microsoft en een dag later dan Microsofts persconferentie.
 
Natuurlijk zijn deze 3 dagen de meestbewogen dagen van het gamejaar en daarom zullen we je ook actief op de hoogte brengen van het laatste nieuws uit LA. Tevens zullen er live-streams aanwezig zijn op de site en zullen we de nieuwste en vetste trailers zo snel mogelijk posten.

 
399 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Slayer__NL__    (07/Apr/2010 07:42:40)
pleeeeeeaaazzee, killzone 3

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX