Main » 2010 » Januari » 7 » CES 2010: PSN gaat flink uitbreiden
16:57:04
CES 2010: PSN gaat flink uitbreiden
Op de CES (Consumer Electronics Show) heeft Sony tijdens haar persconferentie niemand minder dan Kaz Hirai op laten komen en hij vertelde dat het PlayStation Network verder uitgebreid gaat worden. Momenteel beperkt het PlayStation Network zich nog tot de PlayStation 3 en PlayStation Portable, maar over niet al te lange tijd komt dit ook naar je Bravia televisie, Vaio laptops en andere Sony producten. Dus waarschijnlijk ook toekomstige gameconsoles van Sony.

Het PlayStation Network is een goed systeem als het gaat om het beheren, betalen en distribueren van games en films en dit alles is gekoppeld aan jouw PSN ID. Jouw PSN ID blijf je gebruiken over het gehele netwerk, alsook je virtuele portemonnee. Als het netwerk wordt uitgebreid dan kun je bijvoorbeeld via de Bravia televisie, welke dan op het internet aangesloten moet zijn, films aanschaffen en direct bekijken.

Naast dat je met je televisie kunt inloggen zul je dit ook met andere platformen kunnen doen om simpelweg de nodige dingen te downloaden. Dit zal per onderdeel wellicht specifieke content worden en het belangrijkste is dat men films wil aanbieden om te downloaden zonder tussenkomst van de PlayStation 3 of PlayStation Portable.

Ondanks dat het het PlayStation Network in de basis is, pakt Sony toch de benaming aan om het meer universeler te maken. Sony zal het nieuwe netwerk dan ook Sony Network Entertainment (SNE) gaan noemen. Sony gaat dus binnenkort hun netwerk flink uitbreiden, desondanks werd er niet inhoudelijk gesproken over het PlayStation Network betaalmodel, wat wellicht weer een andere uitbreiding op het PlayStation Network zal zijn.

 
396 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX