Main » 2011 » Augustus » 31 » Call of Duty XP - Opbouw dag 1
05:33:14
Call of Duty XP - Opbouw dag 1
Modern Warfare 3 wordt weer flink gehypet. Niet geheel zonder onze medewerking, maar je zal het ondertussen wel weten. Komende vrijdag begint Call of Duty XP in Los Angeles. Activision heeft alvast een first look van het hele evenement online gezet en de ontwikkelaar pakt groots uit. En dat allemaal voor een computerspelletje.

In onderstaande video kan je alvast een glimp opvangen van wat er allemaal gaande is in Los Angeles. Niet dat ons dat heel erg veel uitmaakt, we kunnen er immers toch niet bij zijn. De omvang van het evenement is echter wel wonderbaarlijk.

Activision verwacht namelijk zo'n 5000 tot 6000 bezoekers die ieder 150 dollar voor een kaartje hebben neergeteld. Deze bezoekers maken kans op een totaal van één miljoen dollar aan prijzengeld tijdens het evenement. Oke, nu is het in samenwerking met Microsoft Xbox 360 niet heel erg moeilijk om een miljoen bij elkaar te sprokkelen, maar het blijft natuurlijk een mooi bedrag.

Daarnaast is op het terrein de map Scrapyard, die we nog kennen uit Modern Warfare 2, compleet nagemaakt. Hierin gaan steeds twee teams de strijd met elkaar aan met paintballwapens. Ook is The Pit nagemaakt die bezoekers in de gelegenheid stelt deze virtuele test nu in real life te beleven. Tot slot is er een replica van de Burger Shot te vinden waar men naar behoeven kan lunchen.

Kanye West zal op de tweede avond van het evenement optreden. Dit alles is te volgen op de Live Stream die Activision beschikbaar heeft gesteld. Maar waar het natuurlijk eigenlijk allemaal om gaat is de onthulling van de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 3. Ook zo benieuwd naar die onthulling? Houd de clansite dan goed in de gaten vanaf vrijdag. De Live Stream is beschikbaar op de startpagina.



 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 439 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX