Main » 2009 » November » 10 » Call of Duty: Modern Warfare 2 verslaat GTA IV
08:35:59
Call of Duty: Modern Warfare 2 verslaat GTA IV
Modern Warfare 2 is door Amazon uitgeroepen tot de meest verkopende pre-order titel ooit. Dat de nieuwste toevoeging op de Call of Duty-franchise goed zou verkopen, is geen verrassing, maar de game was dus al een enorme hit nog voordat deze in de winkels te verkrijgen was.
Volgens Amazon bezet Modern Warfare 2 momenteel de nummer 1 en 2 positie op de pre-order charts en de versies voor de Xbox 360 en de PlayStation 3 zijn al duizenden keren besteld. De grote vraag naar de nieuwste Call of Duty-titel heeft ervoor gezorgd dat de voormalig recordhouder GTA IV van de troon is gestoten.


"De vraag naar Call of Duty: Modern Warfare 2 is ongekend. We hebben de vraag zien groeien naarmate de release datum dichterbij kwam en heeft nu wel 50% meer pre-orders dan we hadden bij Grand Theft Auto 4. Dat is een ongelooflijke prestatie”, zei Chris Poad, Director of Video Games bij Amazon.co.uk.

Hoewel we het nu slechts over één verkooppunt hebben, is dit een duidelijk signaal. We zijn erg benieuwd wat de titel uiteindelijk gaat omzetten.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 2 | 361 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX