Main » 2013 » Mei » 2 » Call of Duty: Ghosts draait op geheel nieuwe engine
14:40:11
Call of Duty: Ghosts draait op geheel nieuwe engine
De kogel is dan eindelijk door de kerk na meerdere geruchten en teasers. Nu kunnen wij dan echt zeggen: "The Ghosts Are Real". Even verheugd is leidinggevend producent Mark Rubin van Infinity Ward. Hij vertelt dat iedereen eigenlijk een Modern Warfare 4 verwachtte, wat een erg veilige keuze zou zijn. De medewerkers bij Infinity Ward hebben echter niet op hun lauweren gerust. Zo mag je van Call of Duty: Ghosts een geheel nieuw verhaal, nieuwe karakters en een nieuwe Call of Duty wereld verwachten, dit allemaal dankzij de nieuwe engine.

De transitie naar een nieuwe generatie consoles was de perfecte kans voor een nieuw hoofdstuk in Call of Duty. Met Ghosts wordt een grote stap voorwaarts gezet door de toevoeging van het nieuwe sub-merk, nieuwe engine en de vele nieuwe ideeën en ervaringen voor gamers om te ontdekken.

Call of Duty: Ghosts laat zich voor het eerst zien tijdens de onthulling van de nieuwe Xbox op 21 mei. Dit betekent echter niet dat de nieuwe Call of Duty exclusief wordt. De game wordt zoals gebruikelijk uitgebracht op een hele hoop platformen.

Sinds Call of Duty 4: Modern Warfare maken Infinity Ward en Treyarch gebruik van dezelfde engine. Deze kreeg bij elke nieuwe Call of Duty-game wel een update, maar steeds meer gamers raakten ontevreden over deze engine. De graphics waren niet van heel hoogstaand niveau en door steeds gebruik te maken van dezelfde engine is er weinig ruimte voor vernieuwing. Dit gaat nu dus veranderen met een hele nieuwe engine voor Call of Duty: Ghosts.

Op dit moment staat Call of Duty: Ghosts gepland voor een release op 5 november voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Verwacht de eerste beelden op 21 mei en voor nu kunnen wij nogmaals genieten van de allereerste teaser.

 
Categorie: Call of Duty: Ghosts | 236 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX

 

Kalender

«  Mei 2013  »
ZoMaDiWoDoVrZa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031