Main » 2011 » Augustus » 6 » Bobby Kotick krijgt filmrol
20:08:06
Bobby Kotick krijgt filmrol
Het is nog steeds augustus en dat betekent dat we tot de Gamescom niet spectaculair veel gamenieuws hoeven te verwachten. Vandaar dat we een nieuwtje hebben over misschien wel de meest gehate man uit de gamesindustrie: Bobby Kotick.
 
Het blijkt namelijk zo te zijn dat de CEO van Activision binnenkort te bewonderen zal zijn in de film Moneyball. Een toepasselijke filmnaam, aangezien Kotick vaak als geldwolf wordt aangeduid. Moneyball is een film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Michael Lewis. Kotick zal de rol gaan vertolken van een zelfverzekerde eigenaar van honkbalclub Oakland Athletics. Hoewel Kotick in de film gaat spelen, zal hij niet de hoofdrol krijgen. Die is weggelegd voor acteur Brad Pitt.

De reden dat Bobby Kotick in de film gaat spelen heeft te maken met regisseur Bennett Miller. Naast het feit dat beide heren goed bevriend zijn, hoopt Kotick op deze manier de regisseur van de film te strikken voor zijn eigen film ‘The Call Of Duty Endowment’. Of deze film er zal komen of dat Kotick deze film op zijn forse buik kan schrijven, is nog even afwachten. Moneyball zal vanaf 23 september in de bioscopen gaan draaien.

 
366 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX