Main » 2010 » Mei » 29 » ''Black Ops zijn 3 games in 1''
02:04:18
''Black Ops zijn 3 games in 1''
Campagne voeren voor een game? Prima. 5 maanden voor de release? No problem. Maar soms krijg je ook wel eens een ontzettend nutteloze uitspraak om de hype van een game draaiende te houden. Zie hier Josh Olin, Community Manager Treyarch. Hij heeft namelijk laten weten dat de ontwikkelaar nog niet klaar is met de singleplayer en dat het daarom nog niet bekend is hoe lang deze campagne gaat duren. Desondanks liet Mark Lamia, hoofd van de studio, weten dat men Call of Duty: Black Ops als drie games in één ziet en dat men voor het eerst een team heeft dat zich volledig richt op het multiplayer gedeelte.

Black Ops heeft namelijk een singleplayer, een multiplayer en een coöp split-screen modus voor maximaal vier spelers tegelijk. Vandaar dat men dit ziet als drie games in één en genoeg gamers zullen hier weer flink wat uren aan gameplay tijd in gaan stoppen. Dit betekent dus dat Call of Duty 4: Modern Warfare, Call of Duty: World at War en Call of Duty: Modern Warfare 2 ook eigenlijk 3 games in één waren. En dus in principe niet alleen de Call of Duty games. Wake up Treyarch! Er zijn meer games met een singleplayer, multiplayer en co-op mode. Enfin, dit alles liet men weten in een gesprek met de website VG247 en hier volgt nu een klein stukje uit het desbetreffende interview:

Quote:
"We look at this game as like three games in one, and it is going to have that gameplay between the single-player experience and the multiplayer and the co-op… in that there is tons of replayability and there is a lot of game to be played there. We are confident that players are going to be very satisfied.”

 
Categorie: Call of Duty: Black Ops | 505 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
2 reacties
+1  
2  Slayer__NL__    (29/Mei/2010 09:00:43)
mitchell........ geef het toch een kans...... en zowiezo Medal of Honor komt ook nog in die tijd dus gewoon beide kopen

-1  
1  blackhawk1105    (29/Mei/2010 02:07:39)
nounou... hij gaat idd niet op andere cod games lijken.. wordt wss net zoals WaW een slap aftreksel van een IW game...

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX