Main » 2010 » Mei » 27 » Binnenkort meer details over premium PSN
12:26:59
Binnenkort meer details over premium PSN
Er is al veel gesproken over het betaalsysteem voor het PlayStation Network. Sony heeft het hier inmiddels meerdere malen over gehad, maar echt een bevestiging kwam er maar niet uit. Het enige wat ze zeiden is dat ze er naar aan het kijken waren. Inmiddels is het hoge woord er definitief uit en wel dankzij Andrew House, welke op een vraag-en-antwoord-pagina op de Engelse PlayStation site uitleg gaf.

Hij wist te melden dat Kaz Hirai eerder al had aangegeven dat ze er naar aan het kijken waren en dat er een betaalde versie naast het huidige gratis PlayStation Network zal gaan komen. Daarnaast gaf hij aan dat we hier binnenkort meer van gaan horen, dus dit lijkt indirect een bevestiging dat Sony op de E3 alle details uit de doeken zal gaan doen op haar persconferentie. Mensen raakten hier desondanks weer boos over en deze stelde hij gerust met het bericht dat het PlayStation Network, zoals we dat kennen hoe dan ook gratis zal blijven. Toch zijn er geruchten dat dit PSN+ €10,- per maand zal gaan kosten. En deze geruchten vallen niet bij iedereen in goede aarde.  

Quote:
"Kaz Hirai stated a few months ago that we were looking at a premium service to sit alongside the current free service and that objective has not changed. You'll learn more about it very soon."

 
359 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Slayer__NL__    (28/Mei/2010 19:24:29)
als ze ut maar niet één betaalde variant van maken angry

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX