Main » 2010 » September » 19 » Belangrijk: Army of RefleX REFRESHED
00:28:12
Belangrijk: Army of RefleX REFRESHED
Een nieuwe periode breekt aan met Call of Duty: Black Ops als startmoment. Daarom wil Army of RefleX met een schone lei beginnen. Veranderingen worden dan ook doorgevoerd, daar waar nodig.

Ten eerste zullen we, zoals je misschien eerder op de site hebt gelezen, het clanwarsysteem aanpassen. Tot nu toe mocht iedereen meedoen met clanwars, ongeacht de kill/death-ratio op de desbetreffende game. Vanaf Call of Duty: Black Ops zal dit ietwat anders zijn. Er zullen 2 squads komen die afhankelijk zijn van kill/death-ratio. De Alpha Squad zal beschikbaar zijn voor mensen met een hoog KDR en de Beta Squad is voor mensen met een wat lagere KDR. Hoe hoog de grens zal zijn is nog niet bekend, maar ga uit van een 1.30/1.40 kill/death-ratio.
Dit betekent echter niet dat Alpha Squad-leden niet mee mogen doen met Beta Squad-matches of andersom. Alpha Squad-leden zullen wel voorrang krijgen bij Alpha-matches en Beta-leden uiteraard bij Beta-matches.

Ook zullen we veranderingen doorvoeren op het gebied van leden en functies. Dit zullen we doen op basis van indrukken die we krijgen tijdens de gehele maand oktober. Heel oktober zullen we in de gaten houden óf leden actief bezig zijn met de clan en hóe leden bezig zijn met de clan. Dit kán leiden tot verschuivingen qua functies bij verscheidene leden. Zowel in positieve als in negatieve zin. Vooral je activiteit op de site zal meegenomen worden in onze indruk.

Tevens zullen we eind september opnieuw een ledencheck doen. Leden krijgen tot en met 15 oktober de kans hierop te reageren. Als er na 15 oktober geen reactie is, zal iedereen die niet gereageerd heeft gekickt worden. Na 15 oktober verwachten we meer activiteit van leden op PSN en de site. Komen we eind oktober tot de conclusie dat iemand niet actief genoeg is geweest, zullen we deze alsnog kicken of zijn functie aanpassen.

Dit alles moet ons uiteindelijk met een goed, nieuw en 'schoon' gameseizoen laten beginnen. Daarom noemen we deze vernieuwing ook Army of RefleX REFRESHED.

 
452 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
6 reacties
0  
6  UnwantedOne    (24/Sep/2010 10:30:10)
oops verkeerd gepost

0  
5  UnwantedOne    (24/Sep/2010 10:29:33)
ok zal er aan denken

0  
4  Edbn    (21/Sep/2010 16:08:32)
als je nix van je laat horen zal dat volgende maand helaas wel het geval zijn :P we zeggen ook niej dat je elke dag posts moet plaatsen, mr wat meer communication op de site mag wel :P

0  
3  UnwantedOne    (21/Sep/2010 12:20:14)
hoi eej ik ben wel vaak op de website enzo.. maar, alleen post ik niet zo vaak wou ff laten weten als ik anders gekicked wordt ofzo!

0  
2  Glenn    (20/Sep/2010 01:52:50)
ik denk t ook gill, of juist niet..

0  
1  Death    (19/Sep/2010 11:45:49)
AMEN! ik snap et ^^ wedde dat mense in okt in 1x erg actief zijn xD

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX