Main » 2010 » Februari » 1 » Battlefield: Bad Company 2 krijgt definitief geen 'prone'
17:24:34
Battlefield: Bad Company 2 krijgt definitief geen 'prone'
De kogel is door de kerk, voor zo ver hij al niet door de kerk was. Het was al te voorspellen, maar sommigen hielden nog steeds hoop dat er een mogelijkheid zou zijn in de final versie van Bad Company 2 te kunnen pronen. Oftewel te kunnen liggen.

Maar deze hoop kan nu los gelaten worden. David Goldfarb, lead game designer/writer van Battlefield Bad Company 2, heeft via Twitter het volgende laten weten.

"Fyi we will not add prone based on anything. You can stop asking now. : ),”
In het Nederlands komt het er op neer dat wat voor argumenten je ook hebt om wel prone toe te voegen, de ontwikkelaars zullen het toch niet doen. Aan de ene kant mooi, omdat dit de snelheid van het spel ten goede komt en campers minder kans hebben om te campen. Aan de andere kant jammer voor onze campertjes die het nou eenmaal leuk vinden om met een sniper te kunnen pronen.

Wat vinden jullie? Hebben jullie de beta van Bad Company 2 al gespeeld en missen jullie het pronen? Of vinden jullie het juist beter dat ze het pronen hebben weggelaten?

 
Categorie: Battlefield: Bad Company 2 | 540 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Rik    (01/Feb/2010 23:57:23)
ik mis het niet, al heb ik eeb sniper rush ik alsnog, ik word egt helemaal gek als ik ga liggen met een sniper... dus boeie ^^

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX