Main » 2010 » Mei » 12 » Battlefield: Bad Company 2 krijgt co-op
16:04:43
Battlefield: Bad Company 2 krijgt co-op

Battlefield: Bad Company 2 stond natuurlijk al garant voor de nodige dosis fun, maar DICE heeft zojuist aangekondigd dat de game nog leuker gaat worden. Het is namelijk van plan een co-op mode aan het spel toe te voegen. De mode genaamd Onslaught zal met maximaal vier spelers tegelijk speelbaar zijn en draait om het uitschakelen van computergestuurde tegenstanders in vier verschillende maps.

Deze maps waren eerder al in de gewone multiplayer beschikbaar en betreffen Valparaiso, Atacama Desert, Isla Inocentes en Nelson Bay. Wel worden de maps speciaal aangepast naar de gameplay van de Onslaught modus. Zo valt bijvoorbeeld te denken aan de toevoeging van meer voertuigen aan de maps. DICE belooft dat er flink wat tactiek en teamwork aan te pas zal moeten komen om de vijand te overmeesteren, maar een beetje uitdaging is natuurlijk nooit weg. EA heeft alvast een teaser voor de Onslaught modus vrijgegeven, dus check deze hieronder.

-

De Onslaught modus voor Battlefield: Bad Company 2 zal te downloaden zijn via Xbox Live en het PlayStation Network, maar wanneer is nog niet duidelijk. Zodra hierover meer bekend is, hoor je het uiteraard hier.


 
Categorie: Battlefield: Bad Company 2 | 461 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
1 reacties
0  
1  Slayer__NL__    (12/Mei/2010 16:28:45)
vet xD

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX