Main » 2010 » Mei » 4 » Assassin's Creed III op E3?
20:41:07
Assassin's Creed III op E3?
De makers van Assassin's Creed weten wel hoe ze gamers warm kunnen laten worden voor een game. Een Facebook bericht op de officiële Assassin’s Creed pagina suggereert dat er een nieuwe Assassin’s Creed wordt onthuld op de E3.

Dr. Vidic
Het bericht is zogenaamd afkomstig van Dr. Vidic. Iedereen die Assassin’s Creed heeft gespeeld kent deze man wel, hij is een bad guy die op het eind van Assassin’s Creed II nog maar net weet te ontkomen. Nu lijkt hij terug te zijn en laat hij hoogstpersoonlijk een bericht achter op de Facebook-pagina van Assassin’s Creed.
Quote:
''It is the time of our rising. A new age enters and a great battle looms. Templar destiny is at hand and waiting for you. - Dr. Vidic ''

Assassin’s Creed: Brotherhood
Een nieuwe Assassin’s Creed was het begin van het jaar alweer aangekondigd door Ubisoft. Het is echter nog onbekend of het een spin-off wordt of een echte Assassin’s Creed III. Wat wel bekend is, is dat het een multiplayer zal bevatten, zich afspeelt in Rome, een vervolg is op het verhaal van Ezio en dat het dit jaar misschien nog uitkomt.

 
366 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX