Main » 2011 » September » 12 » [Update] Army of RefleX opent gameseizoen 2011/2012
14:49:01
[Update] Army of RefleX opent gameseizoen 2011/2012
Het is zover, Army of RefleX opent vandaag het nieuwe gameseizoen! Oke, vooralsnog hoef je nog niet veel te verwachten op gamegebied, maar binnen de clan gaan we wel alvast enkele dingen doorvoeren. In dit item lees je er alles over.
 
 
De echte clangames laten nog even op zich wachten natuurlijk, maar we kunnen wel alvast een beeld schetsen. Call of Duty: Modern Warfare 3 wordt hoe dan ook een clangame vanaf dit najaar en natuurlijk zullen we ook de mogelijkheid bekijken om andere games tot ons clanbestand toe te voegen, zoals Battlefield 3. Om deze clangames tot een succes te maken met betrekking tot hoofdzakelijk 'clanwars', hebben we uiteraard wel de juiste leden nodig.
 
Daarom dat we vandaag iedereen via de site en het PlayStation Network oproepen om vóór woensdag 21 september een bericht te plaatsen in het gastenboek. Alle leden die op 21 september nog geen bericht hebben achtergelaten, zijn kennelijk dusdanig onbetrokken bij de clan, dat deze per direct van de ledenlijst worden verwijderd. Daarnaast vragen we ook iedereen om regelmatig iets van zich te laten horen op de clansite. Of dit nou in het gastenboek is of in items op de startpagina, we willen zien dat leden betrokken zijn bij de clan, aangezien de clan van alle leden is en we de clan samen sterker kunnen maken. Naast het verhogen van de activiteit wordt de clan ook sterker door het aantrekken van nieuwe leden. Ken je dus Nederlandstalige mensen in je PSN-vriendenlijst of kom je online iemand tegen die wellicht wil toetreden tot de clan? Stuur ze dan door naar de site, zodat ze een lidmaatschap kunnen aanvragen.
 
Een nieuw gameseizoen is uiteraard een heugelijk feit. En vooral met games als Call of Duty: Modern Warfare 3, Battlefield 3, Uncharted 3: Drake's Deception en nog heel veel meer in het vooruitzicht, kunnen we ons gaan opmaken voor misschien wel het beste gameseizoen ooit! Wij openen in ieder geval alvast het komende seizoen met onderstaand filmpje en we wensen je onzettend veel plezier met de games die jij gaat kopen. Army of RefleX is er klaar voor!
 
Update
De uiterlijke datum voor het bevestigen van je clanlidmaatschap is uitgesteld naar 25 september. Zorg er dus voor dat je uiterlijk zondag 25 september een post in het gastenboek hebt geplaatst!
 

 
396 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX