Main » 2011 » Mei » 5 » Anonymous ontkent opnieuw betrokkenheid bij hack PSN
17:52:56
Anonymous ontkent opnieuw betrokkenheid bij hack PSN
De groep Anonymous ligt opnieuw onder vuur. In een brief naar het Amerikaanse congres had Sony gisteren de vinger in de richting van de anonieme groep gewezen, maar Anonymous laat opnieuw weten dat ze niets te maken hebben met de PlayStation Network hack én het stelen van creditcardgegevens.

In een brief laat de groep weten dat het niks te maken heeft met de gestolen creditcardgegevens. Het zei het volgende:
 
"Als er op een legitieme en eerlijke wijze onderzoek wordt gedaan naar de gestolen creditcardgegevens, dan wordt de groep Anonymous meteen uitgesloten van diefstal."

Wel zegt Anonymous erbij dat het geen gecentraliseerde groep is, wat betekent dat Anonymous dus geen echte leider heeft. Daarom kan het net zo goed zijn dat een onbekend lid van Anonymous de gegevens heeft gestolen. Iedereen kan zich namelijk 'Anonymous lid' noemen.

De onofficiële leiding zegt in ieder geval dat het stelen van creditcardgegevens sowieso niet acceptabel is. Daarnaast wil Anonymous graag zeggen dat de leiding en de hoge heren bij Sony eerst eens naar zichzelf moeten kijken.
 
"Door de onoverzichtelijkheid van de bedrijfsstructuur, machtsmisbruik en leiders die denken dat ze immuun zijn, kunnen er eenmaal dit soort dingen gebeuren", aldus Anonymous.

De bal ligt weer bij Sony om te reageren. Zeker is dat dit nog een hele lange soap gaat worden, of er nou wel of geen dader wordt gevonden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 
483 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX