Main » 2009 » December » 22 » Alle premium accountfuncties uitgelegd
16:11:14
Alle premium accountfuncties uitgelegd
Afgelopen weekend hadden we een bericht omtrent een schema dat was verschenen. Dit schema gaf een viertal betaalopties aan die zouden gaan verschijnen voor het PlayStation Network. De nodige details wisten we in dat bericht al te onthullen, maar inmiddels is er nog meer duidelijkheid verschenen over de vele opties en deze hebben we voor je vertaald en hieronder neergezet. Alle opties waar je voor zult moeten betalen inclusief uitleg vind je dus hieronder.

Customer Service Priority Acces
-Toegang tot de servicelijn van Sony. Dit zowel online als via de telefoon. Je kunt support opvragen op allerlei producten, dit in tegenstelling tot de gewone service waar je meestal geruime tijd moet wachten, omdat er meerdere wachtende zijn. Je krijgt in feite voorrang op behandeling.

Exclusive Experiences with Sony Brands
-Je krijgt lidmaatschap om deel te nemen aan exclusieve Sony evenementen en ervaringen door het jaar heen. Dit kan zowel aangeboden worden door PlayStation, Sony Pictures en Sony Music.

Extended Console Warranty 3 Years
-Naast de huidige garantie krijg je door deze functie drie jaar extra garantie op je console, maar wel alleen als je, je lidmaatschap actief houd. Dus jaarlijks betalen levert je deze extra op.

Acces to Bèta Games
-Krijg toegang tot bèta's van populaire games en games die nog niet zij uitgebracht. Je krijgt een gegarandeerde plek tot de bèta in tegenstelling tot anderen die random worden gekozen.

Early Acces to All Store Content
-Krijg eerder toegang tot de Store en selecteer gratis en betaalde onderdelen, zodat je deze kunt aanschaffen voordat de rest van de wereld dit kan. Het gaat dan om: games, add-ons, thema's, avatars en demo's.

Member Demo Sharing of Full Game
-Deel een level van een game die je zojuist gekocht hebt via de PlayStation Store met een ander lid die de game niet heeft. Vrienden kunnen dit ook andersom doen. Dit zou bijvoorbeeld om een exclusieve demo kunnen gaan of een aangekochte game.

Cross-game Voice Chat Acces
-Krijg exclusieve toegang tot de voice-chat terwijl de chatters andere games spelen of andere dingen op de console aan het doen zijn. De veelgevraagde feature in feite, alleen zul je er voor moeten betalen.

Full Title Trial - 1st Hour is Free
-Download volledige games, Blu-ray's en PSN games en probeer deze één uur gratis uit. Hierna krijg je de optie om het aan te schaffen of van je harde schijf te verwijderen.

Token Wagering
-Krijg een aantal tokens per maand wed hiermee in competitieve online games. Met deze tokens kun je nadien je ze hebt ingewisseld omruilen voor games en andere content.

User-to-user Challenges
-Unlock hiermee speciale uitdagingen die door ontwikkelaars zijn ingebouwd en doe een wedstrijd met een vriend om te zien wie als eerste de uitdaging weet te behalen. De PlayStation 3 zal automatisch uitdagingen aanbieden en een wedstrijd is bijvoorbeeld: "de eerste die 10 Trophies haalt is de winnaar".

Free Acces to PSOne Classics, PSP MiNiS en PS3/PSP Thema's
-Download gratis PSOne Classics, PSP MiNiS en thema's zolang je lid bent en blijft. Je kunt hier gratis gebruik van maken, zie het als een soort huren. Zodra je, je lidmaatschap opzegt dan is dit niet meer beschikbaar.

Discount on Store Content
-Krijg wekelijks speciale kortingen op specifieke games, downloadbare content en thema's, waar anderen gewoon de volledige prijs voor moeten betalen. De kortingen variëren van 20 tot 50% aan korting op de reguliere prijs

Member Only In-game Content
-Krijg exclusieve content voor je PS3 en PSP games. Denk dan aan nieuwe gameplay opties, unlockbare wapens, exclusieve levels, kostuums, skins en PlayStatio Home Spaces

Trophy Alerts
-Krijg de mogelijkheid om op de hoogte gebracht te worden als vrienden een Trophy hebben behaald. Ook kun je het afstemmen om een specifieke Trophy. Verder is de functie tot in het kleinste detail in te stellen. Ontvangst van de berichten kan via de XMB, PlayStation.com of per SMS.

Cloud Storage Space for Games
-Sla je savefiles van je games op een beveiligde server op. Je krijgt de mogelijkheid om je server direct te benaderen vanaf de PlayStation 3 en PlayStation Portable.

Online Music Service
-Krijg de mogelijkheid om muziek te streamen via zelf in te stellen kanalen. Ook zul je de muziekstijl, artiest type enzovoort om in te stellen. Luister naar een ongelimiteerd aantal een tracks en het is te vergelijken met Pandora of Last.fm. Deze feature is overigens niet te gebruiken als je aan het gamen bent.

Online Music Video Service
-Stream muziekvideo's naar je PlayStation 3. Je krijgt beschikking over een steeds verder groeiende bibliotheek aan tracks en er zal een mogelijkheid zijn om een eigen gemaakte playlist te gebruiken. Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om een advertentievrije versie van VidZone.

Automatic Downloads and Updates
-Stel in welke type updates je wilt dat gedownload wordt door de PlayStation 3 en dan automatisch. Deze functie ondersteunt patches voor games, firmware updates en demo's. Dit gebeurt allemaal automatisch, dus alles handmatig selecteren is niet meer nodig.

Loyalty Program Rewards
-Krijg speciale beloningen naarmate je langer een betaald lid bent en daarnaast krijg je beloningen als je games koopt, films download en producten beoordeeld. Deze beloningen variëren van PlayStation Network games tot het gratis bekijken van films uit de PlayStation Store.

Facebook Connectivity
-Krijg toegang tot exclusieve features van Facebook op je PlayStation 3. Denk dan aan het bekijken en linken van je Facebook account via PSN ID's. Daarnaast kun je, je status updaten, editen, nieuwe afbeeldingen uploaden en sharen. Daarnaast kun je albums bekijken van anderen op je televisie.

Catch-up TV
-Krijg toegang tot populaire televisieshows en films die aangeboden worden door providers zoals Hulu. Je kunt hiervan gebruik maken door simpelweg het icoon aan te klikken op je XMB.

Netflix Acces Without Disc
-Krijg toegang tot de Netflix video streaming service op je PlayStation 3 zonder dat je een speciale disc in je PlayStation 3 moet doen. Overigens moet je ook lid zijn van Netflix om hier gebruik van te maken. In totaal zijn er rond de 17.000 films en TV shows beschikbaar om te streamen naar je console.

Veel opties van het betaalmodel zijn erg interessant te noemen. Helaas heeft Sony tot op heden nog niets laten horen over deze specificaties alsook het verschenen schema. Toch lijkt het er op dat een grote meerderheid van de gamers niet bereid is te betalen voor dit soort features, vooral het betalen voor Cross-Game Voice Chat valt in verkeerde aarde bij menig gamer. Wat jij?

 
402 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
4 reacties
+1  
4  Edbn    (23/Dec/2009 02:27:21)
kwil gwn die cross-game voice chat, gratis wel te verstaan. Laat ze die andere shit mr in hun hol steken. Ze weten dat veel mensen da wille en als ze dit invoere, wete ze da ze er een shitload aan geld mee kunnen verdienen. En als ik zou betalen voor een online service dan doe ik dat wel op de 360, aangezien PSN kwalitatief en kwantitatief (als je bijv. kijkt naar de Store of naar de zoveelste feature die Nederlanders weer es maanden later of gwn niet krijgen) gwn slegter is dan Xbox Live.

0  
3  gragon3    (23/Dec/2009 00:55:29)
Als het niet te veel is, doe ik dit wel want het is echt chill

0  
2  blackhawk1105    (22/Dec/2009 19:52:50)
kutsony!

0  
1  wxxl    (22/Dec/2009 17:56:24)
HOE VEEL GAAT DIT KOSTEN DAN?

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX