Main » 2012 » April » 25 » [UPDATE] Activision teaset opnieuw naar nieuwe Call of Duty
00:16:14
[UPDATE] Activision teaset opnieuw naar nieuwe Call of Duty
Op de website van Call of Duty is wederom een nieuwe tease vrijgegeven. Een van de vlakken die eerder werd aangeduid met 'classified' is veranderd in een afbeelding waarop het woord 'tacitus' te zien is. Dit woord werd eerder al getoond op het shirt van FPS Russia in de teaservideo eerder vandaag.
 
 
 
Even na de vrijgave van de afbeelding, verscheen de hieronder geplaatste afbeelding op Twitter. Hierop is de Quadrotor RC Attack Drone (kennelijk nog niet de definitieve naam) te zien die de beste man hierboven, FPS Russia, demonstreerde in de eerder vandaag vrijgegeven video. Of Tacitus de naam is van dit leuke apparaatje in de nieuwe Call of Duty blijft nog even de vraag, maar we komen er snel achter. Op 1/2 mei wordt de game officieel onthuld.
 
 
Update
Enige research vertelt ons dat de site www.tacitus.com sinds vandaag online is. Het is dus bijna zeker dat deze site iets met de nieuwe Call of Duty te maken heeft. Op de site is te lezen dat Tacitus een bedrijf was dat nu niet meer bestaat. Echter herrijst de organisatie dit jaar uit haar as met een groot aantal excentrieke personen uit hoop verschillende landen, industrieën en organisaties. Zij zijn gespecialiseerd op veel gebieden zoals biologisch onderzoek, gaming en astrophysica. In 2012-2013 zullen zij een wereldwijd samenwerkingsproject aangaan met als doel baanbrekende prototypes te ontwikkelen voor de meest complexe datasets op aarde.
 
Klinkt inderdaad als ontzettend vage shit, maar de hierboven afgebeelde Quadrotor RC Attack Drone werd in de teaservideo aangeduid als een prototype. Tacitus zou dus wellicht een organisatie kunnen zijn die bijzondere wapens en/of gadgets ontwikkelt zoals de Quadrotor RC Attack Drone. Het ligt dan ook voor de hand dat dit bedrijf een belangrijke rol gaat spelen in de volgende Call of Duty. Hopelijk komen we er snel achter.

 
Categorie: Call of Duty: Black Ops II | 568 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX

 

Kalender

«  April 2012  »
ZoMaDiWoDoVrZa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930