Main » 2010 » Februari » 14 » Activision sluit weer een studio
12:54:29
Activision sluit weer een studio
De recessie heeft al flink wat slachtoffers gemaakt binnen de gamesindustrie. Hier kunnen we nu weer een aantal werknemers aan toevoegen.

De Guitar Hero games lopen erg goed, maar toch heeft Activision besloten om één studio achter de games te sluiten. De studio Underground wordt namelijk gesloten. De studio is bekend van Guitar Hero: Van Halen, maar maakt dus voorlopig geen nieuwe games meer.

Ook gaan er geruchten rond dat RedOctane, het bedrijf dat de gitaren voor de games ontwikkelde, gesloten gaat worden door Activision. Activision laat echter weten dat het allemaal bij de strategie van het bedrijf hoort:

"Het hoort allemaal bij onze strategie om minder Guitar Hero games uit te geven in 2010. We sluiten de Underground studio en verplaatsen het Guitar Hero hoofdkwartier naar Santa Monica, waar David Haddad de leiding gaat nemen,” aldus een woordvoerder van Activision.

Het blijft dus nog even afwachten wat er gaat gebeuren met RedOctane. Want wat is een Guitar Hero game zonder een nieuwe gitaar?

 
365 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX