Main » 2012 » November » 8 » Activision en YouTube maken streaming Black Ops II mogelijk
15:50:47
Activision en YouTube maken streaming Black Ops II mogelijk
Uitgever Activision Blizzard heeft de handen ineen geslagen met YouTube voor de streaming van matches in zijn nieuwe game Call of Duty: Black Ops II voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Dat hebben de gamestudio en online videoservice gezamenlijk met trots aangekondigd.

Wat betreft de mogelijkheid wedstrijden in Black Ops II uit te zenden is er niets nieuws onder de zon. Tot dusverre onduidelijk was echter hoe dat allemaal in zijn werk zou gaan. Nu weten we daar meer over. In de versie van de nieuwe Black Ops voor de Xbox 360 en PlayStation 3 zul je direct live footage uit kunnen zenden op YouTube. De ontwikkelaar verantwoordelijk voor het spel, Treyarch, heeft al gereageerd op het heugelijke feit bij monde van Mark Lamia, directeur van de gamestudio.

"Op de vlakken competitiviteit en eSports is Call of Duty natuurlijk heel groot. De samenwerking met YouTube past erg goed in dit straatje. We wilden de mogelijkheid om te streamen in ons spel implementeren en dit is gelukt. Call of Duty is niet alleen superleuk om te spelen, ook is het interessant om wedstrijden op de voet te volgen."

Activision Blizzard volgde snel met een verklaring waaruit blijkt dat het live-streamen van Black Ops II wel onderhevig zal zijn aan een aantal restricities en limieten. De gamestudio heeft zich, door het verband in het leven te roepen, ingedekt tegen het onrechtmatig streamen van footage door derden. In de verklaring wordt overigens niet gesproken over de Wii U- en PC-versie van het spel. Of de dienst daar ook voor geldt is dus nog onduidelijk.

 
Categorie: Call of Duty: Black Ops II | 423 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX

 

Kalender

«  November 2012  »
ZoMaDiWoDoVrZa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930