Main » 2011 » Mei » 10 » Activision bevestigt nieuwe Call of Duty voor dit jaar
01:22:06
Activision bevestigt nieuwe Call of Duty voor dit jaar
Eerder konden we jullie vertellen dat op 9 mei Activision een aandeelhoudersbijeenkomst zou houden en dat daar wellicht een nieuwe Call of Duty zou worden aangekondigd. Geen aankondiging blijkt nu, maar wel een bevestiging.

Activision heeft zich tot op heden nog niet uitgelaten over de komst van een nieuw deel dit jaar. De komst is dus bij deze bevestigd en wel door Activision baas Bobby Kotick, ja inderdaad, die dikke. Dit deed hij op de aandeelhoudersvergadering van vannacht en om deze aandeelhouders tevreden te houden, gaf hij ook nog aan dat Call of Duty 8 het grootste marketingsbudget ooit zal krijgen. 
 
Activision heeft ook aangegeven dat het geen interesse heeft om een betaald online universum te creëren. Call of Duty online spelen blijft dus gewoon gratis.
 
Tevens meldde hij dat de game binnen enkele weken officieel onthuld zal gaan worden. Dat zal dus de E3 worden en waarschijnlijk tijdens de persconferentie van Activision. Deze zal waarschijnlijk voor ons van maandag 6 op dinsdag 7 mei 's nachts plaatsvinden. Of we deze persconferentie live uit kunnen zenden is nog niet bekend, maar zodra het nieuws uit Los Angeles binnenstroomt, zullen we dat natuurlijk direct melden.

 
Categorie: Call of Duty: Modern Warfare 3 | 398 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX