Main » 2011 » September » 17 » Activision aanwezig op Firstlook 2011
18:16:46
Activision aanwezig op Firstlook 2011
Firstlook 2011 komt steeds dichterbij. Over twee weken, op 1 en 2 oktober, zal dit grootse game-evenement plaatsvinden in Utrecht. Army of RefleX is aanwezig op zondag 2 oktober en wie nog meer aanwezig is, is Activision. Naast nieuws over Activision hebben we nog meer Firstlook-updates.
 
Met welke games Activision op de gamebeurs staat is nog niet bekend. We hopen natuurlijk dat de gamegigant Call of Duty: Modern Warfare 3 meeneemt, maar dat wordt volgende week pas bekend. Wonderbaarlijk zou dat overigens niet zijn, aangezien de uitgever twee jaar geleden Modern Warfare 2 ook voor het eerst speelbaar stelde op Europese bodem tijdens Firstlook.
 
Activision zal niet de laatste stand zijn die aan Firstlook zal worden toegevoegd. Morgen worden de laatste afspraken gemaakt met de laatste standhouders en die standhouders worden snel bekend gemaakt. Daarmee is de beschikbare standruimte op Firstlook voor de volle 100% gevuld. Wat Firstlook nog meer opvult zijn de boothbabes die er rondlopen. Per stand loopt er gemiddeld 1,5 boothbabe rond. De LG Boothbabe Awards verkiezing zal op zondag 2 oktober dan ook een waar spektakel worden.
 
Over boothbabes gesproken, publishers doen er echt alles aan om de mooiste dames uit het land op hun stand te krijgen. Check bijvoorbeeld Ubisoft, die nu al wat filmpjes op hun Facebook-pagina heeft staan waar je hun boothbabes kunt uitchecken. Via hun Twitter-account wordt je op de hoogte gehouden als er nieuwe dames bijkomen. Vanaf zaterdag 1 oktober 16.00 uur kan er op de speciale LG Boothbabe Awards Facebook-pagina gestemd worden op de mooiste Boothbabes van het evenement.
 
Firstlook heeft tevens misschien wel de beste sportgame van het jaar, NBA 2K12, weten te strikken voor het event. Twee keer per dag zal het spel gedemonstreerd worden in het Preview Theater en kunnen een aantal mensen zelf met het spel aan de slag.
 
Ook goed nieuws voor de fans van de nieuwe Uncharted. De game is niet alleen in multiplaysetting speelbaar op de stand van het gamesmagazine Chief, de singleplayer wordt ook nog eens live geshowd op het Neomax Hoofdpodium. Hierdoor kan iedereen de game in al zijn glorie ervaren. Hoe laat de 20 minuten durende demo, waarin twee levels worden getoond, dagelijks wordt gegeven, zal binnenkort bekend worden. Binnenkort zullen we ook nog bekend maken welke andere zeer grote game live op het Neomax Hoofdpodium geshowd gaat worden. Op deze manier wil Firstlook alle bezoekers zoveel mogelijk waar voor hun geld geven.
 
En tot slot. Op de stand van THQ staan een aantal pods met UFC 3 waar je tegen een CPU-fighter moet knokken. Type Anderson Silva zeg maar. En dan is het zo snel mogelijk de knockdown of submission planten. De twee mensen met de snelste knock-out van de dag gaan aan het eind van de middag op het Neomax Hoofdpodium de strijd tegen elkaar aan om een dikke prijs. Overigens is UFC 3 ook gewoon vrij speelbaar.

 
348 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX