Main » 2013 » Maart » 4 » Acht studio's werken aan Assassin's Creed IV: Black Flag
15:13:53
Acht studio's werken aan Assassin's Creed IV: Black Flag
Maak je geen zorgen over een gebrek aan mankracht bij de ontwikkeling van Assassin's Creed 4: Black Flag, want het tegenovergestelde is waar. In een Q & A uitgebracht door uitgever Ubisoft wordt namelijk duidelijk dat er maar liefst acht studio's aan het project verbonden zijn. De creative director Jean Guesdon legt de veelvoud aan studio's als volgt uit:

"Ubisoft Montreal is the lead studio for ACIVBF but it's a real co-production with other studios (Ubisoft Singapore, Ubisoft Sofia, Ubisoft Québec for the Single Player and Ubisoft Annecy and Bucharest for the Multiplayer part)."

Naast die zes studio's werden ook de Kiev- en Montpellier-divisie toegevoegd aan een overzicht van de ontwikkelaars die aan de game werken. Guesdon liet daarnaast ook weten dat deze praktijk voortaan de norm is voor een Assassin's Creed-titel.

Volgens Guesdon hoeven gamers zich overigens geen zorgen te maken over miscommunicatie tussen de vele studio's.

"We've put in place a dedicated team to ensure the best possible communication with tools and processes to make sure that everybody knows what he has to deliver."

 
Categorie: Assassin's Creed IV: Black Flag | 215 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX

 

Kalender

«  Maart 2013  »
ZoMaDiWoDoVrZa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31