Main » 2013 » Februari » 27 » Aankondiging Assassin's Creed IV: Black Flag gelekt
01:29:09
Aankondiging Assassin's Creed IV: Black Flag gelekt
Assassin’s Creed III ligt alweer een tijdje in de schappen en kan gerust een succes genoemd worden. Ubisoft zou later vandaag aan de pers de titel en de eerste beelden bekend gaan maken. Dat is nu niet meer nodig.
 
 
Zowel de titel, een screenshot en een deel van het verhaal zijn namelijk al voor de aankondiging op internet terecht gekomen. Zo zou de nieuwe Assassin's Creed door het leven gaan als Assassin's Creed IV: Black Flag. Als hoofdrolspeler is gekozen voor Edward Kenway, de vader van Haytham Kenway uit Assassin's Creed III.
 
Edward zou bekend staan als zeerover, assassijn en af en toe als piraat. De locatie van de nieuwe Assassin's Creed zou op de Caribische eilanden zijn, wel te kennen Jamaica, Cuba en de Bahamas. Tropische temperaturen gegarandeerd.
 
Op het moment van schrijven draait het spel op de Xbox 360, die de pers morgen waarschijnlijk ook te zien krijgt. Het spel staat echter ook in de planning voor de volgende generatie consoles.
 

 
Categorie: Assassin's Creed IV: Black Flag | 238 keer bekeken | Geplaatst door Edbn
0 reacties
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Inloggen

@ArmyofRefleX

 

Kalender

«  Februari 2013  »
ZoMaDiWoDoVrZa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728